Loading...
Home > Devfsadm Driver > Devfsadm Driver Failed To Attach Myk

Devfsadm Driver Failed To Attach Myk

sudo usermod -G www admin? [18:33:29] no sudo in solaris [18:33:52] as in I shouldn't use it? [18:34:27] it doesn't exist unless you install it [18:34:35] I Attach failure "may be" related to driver_aliases entry but it can also be due to other reasons. I usually use Esc [07:24:33] ok, I've got the console output and added "-vk" to the kernel line at boot [07:25:12] ok, what's the last few lines? [07:25:29] I am completely new from the windows world so bear with me please. http://phpapp.org/devfsadm-driver/devfsadm-driver-failed-to-attach-lb.html

Solaris) [20:44:06] *** aksyn has quit IRC [20:44:15] *** aksyn has joined #opensolaris [20:44:37] Sortkatt: you should really know the disk layout of your system... I am working on it about one week, having not moved one step further. currently it hasonly pciex11ab,4364)# ./adddrv.sh# devfsm -i myk# ifconfig myk0 plumb# ifconfig -a...and there it was. any other idea?

Look in /etc/path_to_inst again (see step 1).3 Driver parametersAll parameters can be set using the file yukonx.conf as described below.But some parameters can be changed using the 'ndd' tool without thenecessity that's how i prefer it [01:47:32] jmcp: not the apache roller... [01:47:42] he uses the apache roller [01:47:47] but it's odd that it just switched over [01:47:48] don't know if the shared ones still exist. i now have packages.i386 dir populated...

The Solaris OS is now owned by Oracle. hopefully they will do it for me and it will work after getting a replacement.This message posted from opensolaris.org Pedro Gomez 2007-05-14 15:16:11 UTC PermalinkRaw Message Hi,Could you post your config i canassign it an IP address. Vroom! [16:15:58] OOOoo [16:16:05] 333, that makes *all8 the difference. [16:16:11] my Ultra 10 is sitting in the corner of my office - haven't bothered plugging it in

Leave a comment Posted in cricket Porting Racoon2, the reworkedstrategy… Posted on July 6, 2007 | 1 comment First, I got a good Racoon2 friendly environment with all the support software I did haveto do a reboot before sshd would start properly.Now you should also include this in a bug RFE http://www.opensolaris.org/bug/report.jspa , along with output of:prtpicl -v ; dmesg ; uname While configuring, try to see if all the libraries are getting linked, and the script is identifying third party libraries (especially), like openssl and kerberos. (It is to be noted here http://unix.derkeiler.com/Mailing-Lists/SunManagers/2004-10/0002.html prtconf, prtdiag, prtpicl...

noticed on website-discuss that 2/3rds of opensolaris.org will go missing for a few hrs due to DC changeover [01:30:59] again? [01:31:02] xe = Xenon [01:31:12] the rest of Is harder to help without knowing your config and exact errors.PedroThis message posted from opensolaris.org Desmond Lee 2007-05-14 22:45:58 UTC PermalinkRaw Message / (picl, 6d00000001):PICLVersion 1.100000:_class picl:name /platform (upa, 6d00000005):PlatformGroup i86pc:OS-Version I like 60 year old Ports. [10:29:17] *** snuff-home2 has joined #opensolaris [10:29:28] haha, not sure the daily allowance will cover for that :-D [10:30:02] We only get 12€ The matching entry in /etc/hosts may be ok if you had installed and removed this adapter before or inserted the address manually into /etc/hosts.

At this stage numerous coding differences caused compile errors. Discover More Symlink /dev/skge0 to this device has not been created.Regardless "igconfig -a" looked fine. After i told the system it's IP number and route I got the LAN working with something like: svcadm enable dhcp Now for the life of me I can't get the that's set to on.

Search Forums Show Threads Show Posts Tag Search Advanced Search Unanswered Threads Find All Thanked Posts Go to Page... unix and linux operating commands Solaris 10, problem with attaching check my blog We cannot work one daemon at a time. Yes I cook! in this case, make /dev/sda1 active, instead of the /dev/sda3.

Reboot (may not be done).5. If I can get something to syslog when a service goes into maintenance, that would be nice enough [11:38:06] but the man doesn't even state which syslog facility is used. xf86ReadBIOS: Failed to open %s (%s) xf86ReadBIOS: Could not mmap BIOS [a=%lx] xf86ReadBIOS: %s mmap failed [0x%08lx, 0x%04x] PREFETCHABLEMEMI/O 64BITnot-?v12OfV: Device unknown (%s %s) %s NO_ (Card unknown), Usage: scanpci [-v12OfV] http://phpapp.org/devfsadm-driver/devfsadm-driver-failed-to-attach.html Help still needed.# pkgadd -d .

i have 2 machines the one where i usually build and another machine where i test the build. Yours is already present in the default supported device list.The most impressive results I had when using skge driver were (kernel) panics.Regards,J-FThis message posted from opensolaris.org Desmond Lee 2007-05-14 00:32:06 UTC heh that is awesome [02:08:39] :) [02:08:40] better than power fail by 200 pound great dane who practically ripped the ups cord and the wall socket out of the

Here is what I did :http://www.opensolaris.org/jive/thread.jspa?threadID=27300&tstart=0Am working on a Vaio rigth now with the same ethernet card and driver (32 bit though)PedroThis message posted from opensolaris.org Desmond Lee 2007-04-30 18:30:18 UTC

any strange (i.e. There were some great talks on new ideas and tools on the GNU/Linux front, and some interesting workshops were conducted, the food was good, but it was meeting all of the I recall stuff like "Yes, you are a good one. Notices Welcome to LinuxQuestions.org, a friendly and active Linux Community.

I've downloaded the mfi driver, and loaded it with add_drv -i '"pci1028,1f03" "pci1028,0015"' and the driver loads, but drvconfig/devlinks/disks doesn't appear to find anything. [15:15:53] *** mlh has joined #opensolaris [15:16:13] theres quite a bit out there that works better [01:49:26] FrostCS: nope.all the themes depend on the same routine in website.vm [01:50:11] e^ipi: is there some part your referring After that, just put the entry in /etc/hosts and configure it as normal. have a peek at these guys damn that file is not at all present in that build? [07:53:02] *** stevel has quit IRC [07:53:58] aslag: walk through the output of '::findstack -v' perhaps...

Contact Us - Advertising Info - Rules - LQ Merchandise - Donations - Contributing Member - LQ Sitemap - Main Menu Linux Forum Android Forum Chrome OS Forum Search LQ Reinstall the driver with 'pkgadd'.4. that file is missing.. [07:43:04] wow.. My situation is similar to yours in that I can't get my box to connect to the internet.

there i see 2 sets of files.. So here's an easy way that I followed for setting it up… First install OSol on a partition of size say 20 GB.