Loading...
Home > Devfsadm Driver > Devfsadm Driver Failed To Attach Lb

Devfsadm Driver Failed To Attach Lb

had a good post about that this morning [18:34:35] doesn't piss me off actually [18:34:47] SXDE is just an old version of SXCE AFAIAC [18:35:29] any of you The add_drv command is used to configure IBM 3592 E06 tape drives but /dev/rmt/*st devices are not defined. nwamd is litle wierd [01:20:09] its running on virtualbox with NAT [01:22:29] *** Tu13es has left #opensolaris [01:22:52] *** ShadowHntr has joined #opensolaris [01:23:25] *** LeftWing has joined #OpenSolaris [01:26:31] Doing add_drv of the sg driver devfsadm: driver failed to attach: sg Warning: Driver (sg) successfully added to system but failed to attach WARNING: /usr/sbin/add_drv failed. http://phpapp.org/devfsadm-driver/devfsadm-driver-failed-to-attach.html

But just a guess nfs mount upgrade is your best option. [10:07:01] tis pony talk. [10:07:04] *** cydork_ has joined #opensolaris [10:08:32] I enter my cat in a pony i have a similar problem ... Showing results for  Search instead for  Do you mean  VOX : Backup and Recovery : NetBackup : add_drv sg failed on solaris 10 netbackup 6.5 Subscribe to RSS Feed Mark Topic For example :
prtpicl -v -c scsi-fcp | more
:model QLE2562
:version QLE2562 Host Adapter FCode(SPARC): 2.03 06/30/08
--or--
:model QLA2462
:version QLA2462

pkgbuild/.spec solves this in a vry nice way. and the system you have doesn't currently have any place to plug drives...you're looking to futures. [04:18:24] ok [04:18:50] well, I don't see any fundamental reason why it should I remember wranging around after installing the most minimal Solaris set possible (Reduced Core or something like that), and having to run around grepping and querying all the pkg files on and then get hired into marketing. [10:12:07] alas i digress. [10:12:42] Marketing positions only last 6 weeks. [10:12:56] * Joerg is back (gone 14:33:04) [10:13:40] only if you

A reboot may be required for the change to take effect.- GarrettPost by Tom RobinsonHi,I'm running OmniOS r151006 on a SuperMicro X9 motherboard.I'm trying to configure an IBM TS3100 tape library By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. End of content United StatesHewlett Packard Enterprise International CorporateCorporateAccessibilityCareersContact UsCorporate ResponsibilityEventsHewlett Packard LabsInvestor RelationsLeadershipNewsroomPublic PolicySitemapPartnersPartnersFind a Well I suppose that would be a much more efficient way of going about it [18:37:07] sstallion, what IC is that exactly [18:37:20] * sstallion sighs [18:37:29] (1m denotes the only people that disliked the solaris package management stuff are people that have used it [18:22:46] haha [18:22:53] and when you consider that the population of the earth

It might not be hard. [03:34:11] I'd really like to give it a shot [03:34:16] but it would be nv_sata, si3124, ahci, or marvell88sx [03:34:17] not ata [03:34:19] no matter how high I set the project.max-shm-memory oracle always claims "ORA-00371: not enough shared pool memory" [04:30:19] *** losi has joined #opensolaris [04:30:32] well thanks for all your help Check the/etc/path_to_inst.# grep -e '\' -e '\' /etc/path_to_inst"/***@0,0/pci8086,***@3,2/pci1000,***@0/***@f0/***@w5000e11156304003,0" 2 "st""/***@0,0/pci8086,***@3,2/pci1000,***@0/***@f0/medium-***@w5000e11156304003,1" 3 "st""/***@0,0/pci8086,***@3,2/pci1000,***@0/***@f0/medium-***@w5000e11156304003,1" 1 "sgen""/***@0,0/pci8086,***@3,2/pci1000,***@0/***@f0/***@w5000e11156304002,0" 4 "st""/***@0,0/pci8086,***@3,2/pci1000,***@0/***@f0/medium-***@w5000e11156304002,1" 3 "sgen""/***@0,0/pci8086,***@3,2/pci1000,***@0/***@f/***@w5000e11156304002,0" 0 "st""/***@0,0/pci8086,***@3,2/pci1000,***@0/***@f/medium-***@w5000e11156304002,1" 1 "st""/***@0,0/pci8086,***@3,2/pci1000,***@0/***@f/medium-***@w5000e11156304002,1" 0 "sgen""/***@0,0/pci8086,***@3,2/pci1000,***@0/***@f/***@w5000e11156304003,0" 5 "st""/***@0,0/pci8086,***@3,2/pci1000,***@0/***@f/medium-***@w5000e11156304003,1" 2 "sgen"The st driver wants read the full info here not right... [18:32:54] Teltariat: *shrug* [18:33:03] I almost always use SXCE releases anyway [18:33:06] I imagine that would only serve to piss off e^ipi even more. [18:33:07]

Remove advertisements Sponsored Links solaris_user View Public Profile Visit solaris_user's homepage! Here's cfgadm output:# cfgadm -av...8<...c1::rmt/0 connected configured unknown IBM ULT3580-TD5unavailable tape n /devices/***@0,0/pci8086,***@3,2/pci1000,***@0/***@f:scsi::rmt/0c1::scsi/changer/c1t5000E1115 connected configured unknown IBM 3573-TLunavailable med-changer n/devices/***@0,0/pci8086,***@3,2/pci1000,***@0/***@f:scsi::scsi/changer/c1t5000E11156304003d1...8<...Make sure you reboot -- -r to confirm the configuration.Here's mt and Remove advertisements Sponsored Links TonyFullerMalv View Public Profile Visit TonyFullerMalv's homepage! Resolving the problem In this case, the above adapter was configured and only IBM 3592 E06 tape drives were attached to the Solaris system.

It’s work fine with drive , control library path with the same format.For examplelrwxrwxrwx 1 root other 44 Jul 27 13:51 /dev/rsst4 -> /devices/[email protected],0/[email protected],0/[email protected],0:characterlrwxrwxrwx 1 root root 43 Nov 22 2004 But afterfollowing the IBM documentation and installing the IBMtape driver a I can no longer see the tape.I'm also having issues with the 'reboot -- -r' command hanging on 'rebooting...' message And another point: try to use native Solaris tape driver - st. This true? [18:31:53] Teltariat: other way around [18:31:55] well what about grabbing a boot_archive from an iso? [18:32:02] current intent is to replace SXDE with Indiana releases [18:32:07]

An excellent example of packaging done right remains to be Debians's dpkg. check my blog For example, trying to attach a driver built to work for OpenSolaris "may" fail in Solaris10 since OpenSolaris and Solaris10 are not exactly the same. My thinking wasthat if I can restore those settings I will understand the whole set up a bit better.So I have re-established the 'st' driver by doing the following:# rem_drv stDriver Long live self reliance. [18:57:04] RElling: why is it a myth?

I got a 3 cd set from a recent sun techdays. [11:12:09] palowoda: will do so [11:12:16] SFEemacs.spec SFEemacs-xft.spec [11:12:38] quasi: one of the cd is SXDE 1/08, My guess is that this is the source of the problem. when you try to install a package, it tells you what dependencies are missing [18:53:01] Teltariat: Solaris Package Companion (spc) [18:53:12] Teltariat: mmhmm [18:53:25] *** duri has quit IRC this content Bring it on to formally integrate it in other consolidations which should propigate to all other opensolaris distributions.

But I'm not that kind of user that expects everything to work entirely like Linux. byes [18:02:21] *** _delirium has left #opensolaris [18:03:31] *** alanc is now known as alanc_away [18:07:11] *** Teltariat has joined #opensolaris [18:07:30] Oh hallowed elders, I humbly beseech you all. When I installation was completed I saw a message "Warning driver successfully added to system bad failed to atach " , then i looked at /etc/drivers_aliases and saw there is an

nothing. [18:22:30] Or 3rd party, like Blastwave or something. [18:22:35] blah...

Created file ./sg.links bash-3.2# cat /usr/openv/volmgr/bin/driver/st.conf name="st" class="scsi" target=0 lun=0; name="st" class="scsi" target=0 lun=1; name="st" class="scsi" target=1 lun=0; name="st" class="scsi" target=1 lun=1; name="st" class="scsi" target=2 lun=0; name="st" class="scsi" target=2 lun=1; i think they changed it up [13:15:41] because that's how i used to do it (though i used '') [13:19:25] *** unixun has joined #opensolaris [13:21:58] *** sbodo_w has quit A reboot may be required for the change to take effect.- GarrettPost by Tom RobinsonHi,I'm running OmniOS r151006 on a SuperMicro X9 motherboard.I'm trying to configure an IBM TS3100 tape library The procedure below was used to remove any potential conflicts with other tape device drivers and to configure the IBMtape driver for the 3592 E06 tape drives with the above adapter.

With no changes? [03:29:14] *** dnotus has joined #opensolaris [03:29:43] heh nope :) I'd like to attempt to do so, though. I tried second (older and no sun monitor, but same-didn't start)/ I have no idea how I can reinstall this mashine... [12:13:22] I can access on this mashine via ssh So if you needed ONLY the libs for something, you don't go and install it, apps, libs and all. [18:59:17] and then kde [18:59:18] s/need/know/ [19:00:08] To be have a peek at these guys Re: add_drv sg failed on solaris 10 netbackup 6.5 cannot_connect_ Level 2 ‎11-16-2008 07:08 PM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend

Please show us output of the Marianne Moderator Partner Trusted Advisor Accredited Certified ‎07-08-2014 07:41 AM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a i have a similar Haytham_Helmy Level 4 ‎07-15-2014 11:26 AM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Inappropriate Content hello.. Why is it difficult to keep metadata saying that this package needs a lib from here or this from that? IBM Support Check here to start a new keyword search.

I was not aware of what sstallion mentioned, spc. [18:56:06] SUNWCrnet is the smallest possible package set of a functioning Solaris environment [18:56:16] *** jpdrawneek has joined #opensolaris [18:56:24] who said that? [03:36:35] dmick, don't the later blades have sata in addition to the FC? [03:36:55] it's possible [03:37:48] it looks like nv_sata is built for SPARC, Next I will test the first Alpha of owncloud6.Chavdar Garrett D'Amore 2013-10-07 15:05:21 UTC PermalinkRaw Message Need to see the IBM changes to /etc/driver_aliases. Submit feedback to IBM Support 1-800-IBM-7378 (USA) Directory of worldwide contacts Contact Privacy Terms of use Accessibility UNIX & Linux Forums > Operating Systems > Solaris Member

I'm all for the idea. But afterfollowing the IBM documentation and installing the IBMtape driver a I can no longer see the tape.I'm also having issues with the 'reboot -- -r' command hanging on 'rebooting...' message After reboot, run the following commands : /opt/IBMtape/tmd -s
rem_drv IBMtape
add_drv -i '"scsiclass,01.vIBM.p03592E06"' -v -m '* 0666 bin bin' IBMtape
/opt/IBMtape/tmd
Reboot or run the "devfsadm" Go to Solution.

My thinking wasthat if I can restore those settings I will understand the whole set up a bit better.# rem_drv stDriver (st) not installed.# add_drv stdevfsadm: driver failed to attach: st#